Meniu
Cosul tau

Termeni si Conditii

Condiţii de Vânzare

SC TECLEM PROD S.R.L  cu sediul social pe str. Abatorului nr. 3, Făget, România, având cod identificare fiscală TVA nr.  RO10807130,  J35/703/1998 înregistrată la Agenţia Fiscală din Timişoara - ROMÂNIA şi posesorul site-ului www.teclem.com

Contractul încheiat între societatea SC Teclem Prod s.r.l. şi client, trebuie să fie înţeles ca fiind încheiat cu acceptarea comenzii din partea societăţii  SC Teclem Prod s.r.l. Această acceptare se consideră tacită, dacă nu este comunicată prin orice altă modalitate către client.

Clientul, efectuând o comandă prin diversele modalităţi prevăzute, declară că a luat la cunoştinţă despre toate indicaţiile furnizate acestuia în timpul procedurii de cumpărare şi, că acceptă integral condiţiile  generale şi de plată.

1. PRODUSE: PREŢURI ŞI CARACTERISTICI

Cu excepţia celor indicate diferit, preţurile pentru produsele indicate nu au TVA-ul inclus. Preţurile produselor care sunt publicate de fiecare dată, vor anula şi înlocui pe cele anterioare şi se supun disponibilităţii efective a produselor. SC Teclem Prod s.r.l  îşi rezervă dreptul de a confirma, adică de a modifica preţurile la produsele publicate pe propriu site de internet sau în broşurile de informare, iar video-urile pentru produse sunt orientative şi nu sunt restrictive. Unele accesorii pot să fie temporar eliminate sau introduse din exigenţe multimedia. Societatea îşi rezervă, din chestiuni de organizare sau tehnice, dreptul de a modifica conţinutul site-ului şi a propriilor produse în orice moment.  

Produsele nu se furnizează pentru testare. Cu toate acestea, operatorii de la SC Teclem Prod s.r.l.  pot să ofere indicaţii cu privire la caracteristicile produselor, clientul este responsabil de alegerea produselor comandate şi de corespondenţa şi conformitatea specificaţiilor indicate cu propriile exigenţe.

2. COMENZI

Toate comenzile pentru cumpărarea de produse, transmise către SC Teclem Prod s.r.l. vor trebui să fie completată în toate părţile sale şi vor trebui să cuprindă toate elementele necesare pentru o corectă identificare a produselor comandate. Fiecare comandă de produse, transmisă către SC Teclem Prod s.r.l. constituie propunerea contractuală a clientului, iar prin urmare, va fi restrictivă pentru SC Teclem Prod s.r.l., doar dacă aceasta este confirmată spre acceptare. Prelucrarea comenzii din partea SC Teclem Prod s.r.l. echivalează cu confirmarea şi acceptarea acesteia.

SC Teclem Prod s.r.l. îşi rezervă dreptul de a nu accepta comenzi incomplete, care nu sunt completate corespunzător. În caz de neexecutare a comenzii din partea firmei SC Teclem Prod s.r.l. (în cazul în care acestea se datorează indisponibilităţii produselor comandate de către client) SC Teclem Prod s.r.l., se va ocupa de urgenţă să informeze clientul.

3. MODALITATE DE PLATĂ

Condiţiile de plată pe care societatea SC Teclem Prod s.r.l. le aplică clienţilor săi sunt următoarele:

3.1 Plată prin Transfer Bancar anticipat

În caz de plată prin transfer bancar anticipat, cele comandate de către client vor fi rezervate de firmă până la primirea dovezii de efectuare a transferului, de transmis către societatea  SC Teclem Prod s.r.l. prin fax sau e-mail, în termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii.

Transmiterea celor comandate va avea loc doar după ce se verifică creditarea efectivă a sumei datorate în contul curent bancar al societăţii SC Teclem Prod s.r.l.

La motivul transferului bancar vor trebui să fie menţionate:  numărul de referinţă al comenzii; data de efectuare a comenzii; numele şi prenumele titularului comenzii.

Toate plăţile vor trebui să fie efectuate pe numele:

SC Teclem Prod s.r.l.
Str. Abatorului nr. 3,
305300  Făget  (ROMÂNIA)

Banca: UNICREDIT BANK 
IBAN EURO : RO34 BACX 0000 00188201 0001
BIC/SWIFT: BACXROBU

Banca: UNICREDIT BANK 
IBAN RON : RO34 BACX 0000 00188201 0000
BIC/SWIFT: BACXROBU

4. EXPEDIERE ŞI FACTURARE

Toată marfa este expediată cu factură de însoţire şi va fi emisă de către SC Teclem Prod s.r.l. în momentul expedierii produselor către client. În acest sens este indispensabil să se comunice un cod TVA valabil şi codul fiscal.

Pentru emiterea facturii se vor lua în considerare informaţiile furnizate de către client în momentul comenzii.

Nu va fi posibilă nicio modificare în factură, după emiterea acesteia.

5. CHELTUIELI DE EXPEDIERE

Expedierile, se vor efectua prin intermediul transportatorilor numiţi de către SC Teclem Prod s.r.l.

Costul transportului va fi calculat în baza raportului greutate/ volum al articolelor comandate.

Cheltuielile de expediere se înţeleg oricum ca fiind datorate şi sunt în sarcina clientului, chiar şi în cazul în care acesta se foloseşte de dreptul de retragere, sau de refuz sau de restituire către expeditor, din orice motiv, a mărfii care a fost comandată în mod regulamentar.

Cheltuielile de expediere pentru ridicarea mărfii de la depozitul nostru sunt oricum în sarcina totală a clientului.

În acest din urmă caz, clientul va trebui să se ocupe de rambursarea acestor cheltuieli de expediere, şi eventual, în caz de neplată a acestora, societatea SC Teclem Prod s.r.l. se va folosi de căile legale pentru recuperarea creanţei numită mai sus.

6. TERMENI DE PREDARE

Cumpărăturile vor fi expediate prin grija societăţii SC Teclem Prod s.r.l. în termen de 60 de zile (cu excepţia disponibilităţii) din momentul primirii comenzii, prin poştă sau curier.

În orice caz, societatea SC Teclem Prod s.r.l. nu răspunde pentru daune datorate întârzierilor de transmitere a comenzii sau de predare a celor comandate.  

Marfa se înţelege ca fiind predată în momentul în care va ieşi din depozitele societăţii SC Teclem Prod s.r.l. şi călătoreşte pe riscul şi pericolul beneficiarului, chiar dacă este vândută franco destinaţie.

Cu excepţia indicaţiilor explicite date de către serviciul nostru clienţi, predare se înţelege ca fiind la nivelul străzii.

7. CE ANUME TREBUIE FĂCUT LA PRIMIREA MĂRFII

În momentul predării mărfii, clientul este obligat să controleze:

  • Dacă numărul de colete predate corespunde cu cele indicate în documentul de transport.
  • Dacă ambalajul rezultă ca fiind integru şi nu este modificat, nici măcar la benzile de închidere.
  • În caz de modificări şi/sau distrugeri, clientul va trebui să conteste expedierea imediat şi/sau predarea, scriind
    “ACCEPT CU REZERVĂ” cu motivarea specifică şi apoi să depună propria semnătură.
  • Ulterior, clientul va trebui să semnaleze eventuale daune în termen de 7 (şapte) zile de la primirea mărfii. În cazul în care, clientul nu ridică  în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare, bunurile comandate şi prezente în stoc în depozitele curierului şi/sau al Firmei SC  Teclem Prod s.r.l., ca urmare a repetatei imposibilităţi de predare la adresa  indicată de către client în momentul comenzii, această comandă va fi anulată.

Din momentul în care este semnată chitanţa de primire, clientul nu va putea să facă nicio contestaţie cu privire la caracteristicile exterioare pentru cele predate.  

8. GARANŢIE

Toate produsele vândute de către societatea SC Teclem Prod s.r.l. sunt acoperite de garanţie. Pentru a beneficia de asistenţă în perioada de garanţie, clientul va trebui să păstreze factura sau chitanţa de predare.

În aceste cazuri, clientul va putea să contacteze direct Centrul nostru de Asistenţă, prin transmiterea unui e-mail la adresa: comercial@teclem.com să reclame viciile şi defectele la societatea SC Teclem Prod s.r.l. Centrul de Asistenţă, la adresa din str. Abatorului nr. 3 - 305300 Făget România şi să transmită apoi produsul la această adresă. Cheltuielile de expediere vor fi în sarcina clientului.

Această garanţie se aplică la produsul care prezintă un defect de conformitate, cu condiţia ca produsul să fie fost utilizat corect în mod specific.

La materialul din lemn, clientul ne va furniza fotografii prin e-mail sau fax, SC Teclem Prod s.r.l. nu oferă garanţie pentru materialul din lemn care nu a fost pregătit în mod adecvat pentru  intemperii.

Societatea SC Teclem Prod s.r.l., în caz de defect de conformitate, se va ocupa, fără cheltuială pentru  client, să reabiliteze neconformitatea produsului, prin reparare sau înlocuire sau reducere preţului până la rezilierea contractului.

În cazul în care viciul nu ar rezulta ca fiind un defect de conformitate, clientului i se vor debita eventuale costuri de verificare şi de reabilitare, susţinute de către societatea SC Teclem Prod s.r.l.

Nicio daună nu poate să fie solicitată de la societatea SC Teclem Prod s.r.l. pentru eventuale întârzieri la efectuarea de reparaţii sau de înlocuiri.  

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuare navigarii reprezinta acceptul Dumneavoastra. Va multumim pentru intelegere. DETALII POLITICA COOKIES