Meniu
Cosul tau

Despre noi

Societatatea Teclem Prod SRL una din cele mai cunoscute interprinderi din vestul Romaniei, producatoare de materiale si accesorii pentru apicultura, ne dorim sa ducem traditia mai departe prin producerea si comercializarea de materiale si produse apicole.

Activitatea interprinderii SC TECLEM PROD SRL, a inceput in Faget,  judetul Timis cu un efectiv de 8 angajatii.

Prin perseverenta si multa munca, prin actiunile interprinse si prin coordonarea relatiilor dintre activitatea de aprovizionare, atragerea resurselor, desfacerea si comercializarea produselor firmei in conditii optime, firma s-a dezvoltat si in prezent numara 230 de angajatii, care muncesc cu profesionalism si constiinciozitate pentru realizare produselor de calitate si la timp in vederea indepliniii cerintelor clientilor.

Piata care asigura preluarea produselor de la societatea comerciala Teclem Prod este formata din societatii comerciale apicole interne si firme de specialitate din Italia si Franta, si nu numai.

Participarea la targurile apicole interne si internationale( Apimondia, Apislava),  ne ajuta in dezvoltarea pietei interne si externe.

In fiecare primavara se organizeaza ”Targul de la Faget” cu invitati de seama (clienti, vizitatori, expozanti, etc.) din domeniu apicol din Romania cat si din afara granitei tarii.

Primul Targ Apicol de la Faget a avut loc in 02.04.2004, unde au fost in jur de 1500-2000 de vizitatori, numarul lor crescand de la an la an.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuare navigarii reprezinta acceptul Dumneavoastra. Va multumim pentru intelegere. DETALII POLITICA COOKIES